Registrace dětí z UA do sokolské školky

10. 3. 2022 Od Administrator

Registrace pro děti je nyní pozastavena – můžete nám napsat další zájemce, zařadíme je mezi náhradníky.

Milí sokolové, chaberáci a všichni, kteří se zapojili a zapojují do pomoci s vybavením Sokolské školky pro děti z Ukrajiny,
MOC DĚKUJEME! JSTE BOŽÍ, NESKUTEČNÍ, SRDEČNÍ! Za tři dny jsme od Vás obdrželi spousty věcí. Již teď mohu říci, že jsme „materiálem“ skoro připraveni! Je to skvělá spolupráce! Klobouk dolů!
Ještě vám zde uvádíme příklady několika věcí, které nám ještě chybí. Budeme vděčni, za jakýkoliv předmět z tohoto seznamu a pokud je pro vás příjemnější cesta prostřednictvím peněžního daru, uvádíme i číslo účtu 2200986440/2010 (FIO banka). Finanční dary prosíme označte v poznámce pro příjemce symbolicky „UA“.

Věcné dary do sokolské školkové sbírky jsou možné donést do sokolovny v rozmezí pondělí 16:00 – 18:00, úterý 17:00 – 19:00 a ostatní dny po předchozí tel. domluvě na čísle 773669383 (předávání v sokolovně). V týdnu chaberských školních prázdnin od 14.3. – 18.3. jen po telefonické dohodě, protože je sokolovna v tuto dobu uzavřena.

Mnozí z Vás se nás dotazovali i na pomoc s tříděním věcí, hraček atd. Budeme rádi, když nám pomůžete. Máme naplánováno, že tuto sobotu 12.3. od 10:00 na to „skočíme“ 😃 a vše důkladně roztřídíme, sepíšeme, umístíme, omyjeme, sestavíme a připravíme denní místnost pro děti 🙂. Kdo bude chtít přijít, prosím dejte mi vědět prostřednictvím sms na 773669383. Stačí napsat „přijdu v sobotu“. Bylo by super, kdyby se nás sešlo cca 5. Na oplátku vaší účasti vám slibujeme s Gábi fajn atmošku, v pauze kafíčko nebo čaj, a já upeču buchtu, ať nám nekručí v břiše! 😃 Moc se těšíme!

Zde je slibovaný aktualizovaný seznam potřebných věcí a vybavení. Věci nemusí být nové, stačí použité, ale čisté a bezpečné.

– plastové velké boxy na hračky cca 10 ks (pokud by někdo z vás dokázal zajistit do pátku, bylo by to megasuper! 😃)
– vody
– reflexní vestičky cca 20 ks (pro přechod do ZŠ, kde děti budou mít zajištěné obědy)
– samostojné regály (např. IKEA dřevěné, nebo jejich obdoba)

– potraviny s krátkou trvanlivostí (např. ovoce a zelenina) po předchozí domluvě, abychom mohli zařadit do svačinek

REGISTRACE DO SOKOLSKÉ UA ŠKOLKY
Prosíme, aby jste registraci UA dětí zasílali prostřednictvím emailu tjsokoldolnichabry@gmail.com. Do zprávy prosím uveďte následující údaje:
– jméno a příjmení dítěte
– datum narození dítěte
– adresu, kde maminka a děti nyní přebývají (v ČR)
– jméno a příjmení zákonného zástupce (maminky)
– jméno českého zástupce (u kterého maminka a děti bydlí)
– kontaktní telefon a email na maminku
– kontaktní telefon a email na českého zástupce
My se vám na zaslaný email ozveme zpět s informacemi o dalším postupu.

Pokud by někdo z vás měl nabídku práce pro UA maminky, nabízíme možnost zanechání vašeho inzerátu s kontaktem na nástěnce v předsálí naší sokolovny! I toto je obrovská pomoc! 🙂

Ještě jednou mnohokrát děkujeme za vaši pomoc! Vážíme si všech Vámi přinesených darů. Společně to zvládneme a nenecháme maminky a děti v nouzi!

Za celý tým chaberského sokola

Terka, Jára, Petr, Gábi a Matěj

Informovat o stavu a chodu sokolské školky budeme postupně informovat na fb, na instagramu (sokoldolnichabry) a na www.sokoldolnichabry.cz.